O nama

Kako je sve počelo

Bal vjenčanja kao projekt pokrenut je 2012. godine u svrhu promoviranja poduzetnika i obrtnika karlovačke županije na višoj razini te organiziranja kulturnog događaja u samom gradu Karlovcu. Prvi Bal vjenčanja održan je od 21. – 22. veljače 2012. godine. i bio je humanitarnog karaktera. Osim same promocije na nov i jedinstven način, želja nam je bila i sudjelovati u akciji Dječjeg doma V. Nazor “Kasica za novi auto” čiji je cilj bio prikupiti novčana sredstva za novo prijevozno sredstvo Dječjeg doma. Bal je bio iznimno uspješan i ponosni smo što smo donacijom od gotovo pet tisuća kuna doprinijeli ostvarivanju tako važnog cilja.

Bal vjenčanja od samog početka prate HGK Karlovac i Grad Karlovac koji su svojom podrškom omogućili daljnji rast i razvoj manifestacije.

Bal vjenčanja kroz godine

Nakon uspjeha prvog Bala vjenčanja, znali smo da ćemo nastaviti s organizacijom i u nadolazećim godinama te da će Bal postati tradicija. Tijekom 8 godina održavanja uvodili smo brojne novitete i mijenjali program događanja kako bismo uistinu ostvarili nešto posebno, uveli smo prezentacije i degustacije kako bi se budući mladenci mogli iz prve ruke uvjeriti u kvalitetu proizvoda i usluga naših izlagača, te osmislili zabavne nagradne igre koje su rezultirale mnoštvom smijeha i dobre zabave, ali i vrijednim nagradama te značajnim popustima za sudionike i pobjednike. Smatramo da smo uistinu stvorili event na kojem se jednaka pažnja posvećuje izlagačima i budućim mladencima, te da smo uspjeli u namjeri da naši posjetitelji budu stvarni potencijalni klijenti koji će za svoje vjenčanje odabrati upravo naše izlagače.

Budućnost Bala vjenčanja

Bal vjenčanja tradicionalno će se nastaviti i u nadolazećim godinama u svom dobro poznatom terminu, treći vikend u mjesecu studenom. Cilj nam je i dalje objediniti sve elemente u organiziranju svadbenih svečanosti te poticati razvitak svih usluga za vjenčanja. Želimo stvoriti zajednicu izlagača koji su međusobno povezani, a grad Karlovac predstaviti kao idealan grad za destinacijska vjenčanja i organizirati projekte koji će našem predivnom, povijesnom gradu otvoriti vrata “wedding turizma” i dovesti vjenčanja iz cijele Hrvatske, ali i iz inozemstva.

Organizatori Bala vjenčanja su Restoran Kristal i INTUI Designs uz suorganizaciju HGK Karlovačke županije.

Više o tome kako sudjelovati u nadolazećem Balu vjenčanja možete pročitati na sljedećem linku: Bal vjenčanja 2018.

Press