Vodič za mladence – BV 2018.

Bal vjenčanja tradicionalno se u gradu Karlovcu održava već osmu godinu za redom. Izlagači nude brojne pogodnosti i popuste te nude mogućnost osvajanja potpuno besplatnih usluga! S obzirom na to da su vjenčanja u današnje vrijeme poprilično “skupi sport”, bilo bi šteta propustiti takve odlične ponude koje Vam omogućavaju da višak budžeta preusmjerite negdje drugdje. Kako bismo Vam pomogli da prilikom organizacije vjenčanja uštedite vrijeme i novac, donosimo pet načina kako iskoristiti sve pogodnosti Bala vjenčanja! Pa krenimo…

1. Obiđite sve izlagače i informirajte se!

Izuzetno je bitno da svakom izlagaču date priliku da Vam predstave svoje usluge i daju Vam do znanja što oni mogu napraviti kako bi Vaše vjenčanje uistinu bilo točno onakvo kakvim ste ga zamislili. Svaki izlagač nudi nešto svoje i posebno, stoga razgovarajte s njima i pitajte sve što Vas zanima!

2. Uzmite sav promotivni materijal!

Svi izlagači imaju svoj promotivni materijal na kojem se često nalaze brojni popusti i pogodnosti, a bitno je i da imate kontakt informacije izlagača za čije ste usluge zainteresirani.

3. Sudjelujte u nagradnim igrama!

Bal vjenčanja od 2014. godine uveo je zabavne nagradne igre u kojima budući mladenci mogu osvojiti nagrade u vrijednosti nekoliko tisuća kuna! Osim što su isplative, naše nagradne igre su i prekrasne uspomene kojih ćete se sa svojim budućim partnerom/partnericom uvijek rado sjetiti!

4. Ispunite kupon za nagradno izvlačenje na ulazu!

Osim nagradnih igara koje se odvijaju tijekom cijelog dana, tu je i nagradno izvlačenje kupona koji mogu ispuniti svi mladenci. Ove godine glavna nagrada je BRAČNO PUTOVANJE od 7 dana u Villas Rab na otoku Rabu koje daruje Star Turist, stoga obavezno ispunite kupon na ulazu i “držite fige”!

5. Zabavite se i stvorite divne uspomene!

Bal vjenčanja je već godinama sastavni dio organizacije vjenčanja Karlovačkih mladenaca gdje stvaraju prve uspomene vezane uz njihovo vjenčanje, stoga uhvatite svoju bolju polovicu pod ruku, posjetite nas i u odličnoj atmosferi započnite organiziranje Vašeg savršenog vjenčanja!

No Comments
Post a Comment