Blog

Novosti na Balu vjenčanja – BV 2017.

Uoči nadolazećeg 7. po redu Bala Vjenčanja, u javnost puštamo novi vizualni identitet.

Naš novi branding je moderan i prepoznatljiv, a web stranica kreirana je s namjerom stvaranja preglednijeg sadržaja za naše posjetitelje i buduće mladence koji su u potrazi za informacijama o našim izlagačima.

Na stranici “o nama” možete pročitati priču o tome kako je Bal vjenčanja započeo kao projekt te više o planovima za budućnost. Baza izlagača i dalje je tu, a izlagači su razvrstani prema kategorijama usluga koje pružaju. Za svakog izlagača možete pronaći adresu, kontakt informacije te linkove na web i facebook stranicu.
Galerija sadrži slike s prijašnjih manifestacija, a blog je kreiran s namjerom objavljivanja korisnih i zanimljivih članaka vezanih uz Bal vjenčanja, vjenčanja općenito, ali i promoviranja usluga te posebnih pogodnosti, popusta i akcija naših izlagača.

Bal vjenčanja postao je tradicija u gradu Karlovcu te iz godine u godinu raste kao projekt koji je koristan za razvijanje svih djelatnosti vezanih uz vjenčanja. Želimo stvoriti zajednicu izlagača koji su međusobno povezani, a grad Karlovac predstaviti kao idealan grad za destinacijska vjenčanja i organizirati projekte koji će našem predivnom, povijesnom gradu otvoriti vrata “wedding turizma” i dovesti vjenčanja iz cijele Hrvatske, ali i iz inozemstva.

Za svakodnevne novosti vezane uz Bal vjenčanja pratite našu Facebook stranicu na linku http://facebook.com/balvjencanja!

Bal vjenčanja 2017. održava se 18. i 19. studenog 2017. godine u Restoranu Kristal u Karlovcu. Ukoliko ste izlagač koji želi sudjelovati u ovogodišnjoj manifestaciji, sve potrebne informacije možete pronaći na stranici “Bal vjenčanja 2017.“, a sve buduće mladence pozivamo da nas posjete u navedenom terminu i pronađu sve za svoje savršeno vjenčanje. Kao i svake godine, dijelimo značajne popuste i vrijedne nagrade!

 

Vaš Bal vjenčanja

No Comments
Post a Comment